top of page

Partner worden

Bekijk ons kunstgras
Lees verder

EASYLAWN KUNSTGRAS

Gratis samples, vrijblijvende offerte of maak gebruik van onze inmeetservice.

PARTNER WORDEN?

Lever jouw klanten kwalitatief gras van Easylawn en word partner.

Samen het beste voor jouw klant

Easylawn biedt een kunstgrasoplossing voor iedereen. Dus of jij nou hovenier bent voor de exclusieve particulier, gemeentes helpt bij de inrichting van hun speel- en sportvoorzieningen of een allround tuincentrum hebt en op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardig kunstgrasaanbod, Easylawn is jouw partner.

 

Word je partner van Easylawn, dan helpen wij jou natuurlijk het beste uit onze samenwerking te halen. Zo bieden we je interessante trainingen en informatiesessies over kunstgrassoorten, vezel- en hechtingstechnologie en het aanleggen van kunstgras. Als partner van Easylawn kom je bij jouw klant dus altijd goed beslagen ten ijs. En kom je er met een specifieke klant alsnog niet uit, dan staan wij altijd voor jullie klaar om aanvullend advies en maatwerkondersteuning te bieden.

Easylawn leveren aan jouw klanten? Word partner!

Easylawn kunstgras biedt een grasoplossing voor iedereen. Dus ook voor jouw klant. Ben je als tuincentrum of hovenier dus nog op zoek naar een kunstgrasleverancier? Neem dan contact met ons op en word partner van Easylawn.

bottom of page