top of page

Over EasyLawn

Bij EasyLawn hebben we allemaal groene vingers. En die gebruiken we graag om jouw buiten- of binnenplaats helemaal naar wens in te richten met onze kunstgrasoplossingen. Ons team van bedreven en enthousiaste vakmensen heeft niet alleen jarenlange ervaring in de tuin-, sport- en groensector, maar ook de kennis van de laatste technieken, aanlegmethodes en duurzame innovaties. Zo ben je bij ons dus altijd aan het goede adres voor een passende, duurzame en innovatieve kunstgrasoplossing.

Van productie tot aanleg
Bij EasyLawn zijn we betrokken bij het proces van A tot Z. Zo helpen wij nieuwe kunstgrassoorten te ontwikkelen die passen bij de behoeftes in de markt, richten we een duurzame logistieke keten in en maken wij van een maatwerkontwerp en prachtig aangelegde uitwerking. Je vindt bij EasyLawn dus alles onder 1 dak. 

 

Advies op maat
Of je nu kunstgras in een grote tuin, op een klein balkon of op een openbare speelplaats wilt aanleggen, wij geven je het advies dat past bij jouw persoonlijke situatie, wensen en mogelijkheden.


Professionele samenwerkingspartners
Verschillende hoveniers en tuincentra zijn al partner van EasyLawn. Met onze producten als onderdeel van hun assortiment of dienstverlening kunnen zij ook hun klanten van een nog beter advies voorzien.

 
Duurzaam
We zijn continu bezig onze producten nog duurzamer te maken. Dat doen we door te investeren in nieuwe, duurzame materialen, door te kiezen voor duurzame energie in onze productie, maar ook door de keten te optimaliseren en bijvoorbeeld CO2-uitstoot door transport te verminderen. 

Voor het complete plaatje of een enkele bestelling
Je kunt bij ons terecht voor een volledige kunstgrasinrichting, maar ook voor het bestellen van losse materialen, zoals shockpads, infillzand en bevestigingsmaterialen.

Meer weten over EasyLawn? Onze medewerkers staan je graag te woord! Bel 023-304 0018 of stuur een e-mail naar info@easylawn.nl 

Easylawn leveren aan jouw klanten? Word partner!

Easylawn kunstgras biedt een grasoplossing voor iedereen. Dus ook voor jouw klant. Ben je als tuincentrum of hovenier dus nog op zoek naar een kunstgrasleverancier? Neem dan contact met ons op en word partner van Easylawn.

bottom of page